/assets/img/header-08.jpg

De Witte Eenhoorn

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Witte Eenhoorn, gevestigd in Utrecht in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen De Witte Eenhoorn aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Utrecht.

De Witte Eenhoorn

Bedrijfsgegevens

De Witte Eenhoorn
Oudegracht 300
3511NX Utrecht
KvK: 30096850
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel De Witte Eenhoorn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Aart de Veer
21-01-2021, 11:28

Corinne, wil jij de winkel weer eens voor mij openen, zodat ik een paar mooie dingetjes kan kopen? Uiteraard draag ik een mondkapje. Accepteer je nog steeds alleen contanten of kan ik ook per bank betalen? Groet, en blijf gezond, Aart.

Antiekwinkels in de buurt