Old Harry's Landelijk Antiek

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Old Harry's Landelijk Antiek, gevestigd in Driebergen-Rijsenburg in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Old Harry's Landelijk Antiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Driebergen-Rijsenburg.

Bedrijfsgegevens

Old Harry's Landelijk Antiek
Diederichslaan 15
3971PA Driebergen-Rijsenburg
KvK: 30151312

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Old Harry's Landelijk Antiek

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Marja
19-01-2020, 14:41
Goedemiddag wij hebben nog een wereldatlas van 1943 en diverse koninklijke boeken en een casette heeft u daar interesse in hoop snel van u te horen vd groet marja

Beoordeel Old Harry's Landelijk Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB