Antiek verkopen

Bezit u antieke spullen of voorwerpen, zoals sieraden of meubels die u graag wilt verkopen? Bijvoorbeeld een antieke kast, een oude tafel, een brocante stoel, een georven ketting of een schilderij uit uw familie waar u zo snel mogelijk vanaf wilt? Dan kunt u contact met ons op nemen. Stuur ons een mail met daarin informatie over hetgeen dat u aan wilt verkopen. U kunt foto's toevoegen in de bijlage van uw mail. Wij verzoeken u vriendelijk om goede foto's te maken van aanwezige merken.

Wilt u de hoofdprijs voor uw antiek? Die kunnen wij helaas niet betalen. Wij proberen een eerlijk prijs te betalen, zodat wij iets kunnen verdienen en u er een leuk centje aan overhoudt. De verkoop van antiek is de laatste jaren helaas flink teruggelopen.

Antiek inkoop

U kunt per mail, telefonisch (tussen 09:00 uur en 23:00 uur) of via WhatsApp contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor de onderstaande gegevens. Wij reageren meestal al binnen een paar uur.

mail@antiekwinkel.nl06-10067106

Wat kunt u aanbieden?

U kunt ons allerlei soorten antieke spullen aanbieden. Het maakt niet uit of het om kleine of grote voorwerpen gaat. Weet u niet zeker of uw spullen waarde hebben? Dat is geen probleem. U kunt ook meerdere spullen tegelijkertijd aanbieden. Hebt u antieke spullen die afkomstig zijn uit een erfenis of boedel? Dan kunnen wij u een passend voorstel doen.

Wij kopen onder andere:

U kunt ons allerlei soorten antiek aanbieden. Het maakt niet uit of de voorwerpen van bijvoorbeeld Nederlandse of Chinese afkomst zijn.

- Antieke meubels, zoals kasten (houten kasten, kussenkasten, linnenkasten, boekenkasten en andere antieke kasten), spiegels, stoelen en bureau's;
- Sieraden van onder andere zilver en goud;
- Antieke schalen en kistjes;
- Kunst, zoals schilderijen, etsen en aquarellen;
- Porselein (ook Chinees en Indisch porselein), zoals vazen en schalen;
- Antiek servies;
- Beelden van onder andere brons, messing, zilver, ivoor en hout;
- Oude boeken en fotografieboeken;
- Antieke klokken (zoals een Friese langstaart en andere antieke klokken) en barometers;
- Antieke auto's en andere voertuigen.

Hoe werkt het?

Onze dienst is kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt uw producten aanbieden en wij nemen contact met u op. Wij brengen vrijblijvend een bod uit en u bepaalt zelf of u akkoord gaat. Hebt u geen interesse in onze diensten? Geen probleem. Onze dienst is volledig vrijblijvend. Als u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij met u bespreken hoe de afhandeling geschiedt. In de meeste gevallen kunnen wij de spullen ophalen op locatie. De betaling geschiedt zoals u wenst; per bank of contant.

Aanmelden?

Wilt u uw of een bedrijf aanmelden? Dat kan via deze pagina.

advertentie Antiek verkopen? Mail ons of bel / WhatsApp 06-10067106 (09:00 - 23:00)info