Over ons

Leuk dat u een bezoek brengt aan de website Antiekwinkel.nl. Op deze website vind je een overzicht vrijwel antiekwinkels en antiekzaken die actief zijn in Nederland.

Actief sinds 2010

Al sinds 2010 is Antiekwinkel.nl actief. Het huidige format is actief sinds 2019 en stelt bezoekers in de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een antiekwinkel in de buurt.

Gegevens

Op Antiekwinkel.nl staan ongeveer 1000 antiekwinkels vermeld. Een groot gedeelte van deze bedrijven vermeldt niet alleen NAW- en contactgegevens, maar ook openingstijden, aantekening en specialisaties, een website en Social Media accounts. De gegevens van de bedrijven worden zo veel mogelijk up to date gehouden.

Bezoekers

Antiekwinkel.nl is een website die al lang meegaat. In de loop der jaren hebben honderduizenden bezoekers de website bezocht en op die manier een geschikte antiekwinkel gevonden. Op dit moment wordt Antiekwinkels.nl meer dan tienduizend keren per maand bezocht.

Reviews en beoordelingen

Om klanten te helpen bij het uitkiezen van een antiekzaak is het sinds 2019 ook mogelijk om een beoordeling op de website achter te laten. Dat betekent dat klanten aan anderen kunnen laten weten hoe zij een sloperij beoordelen. Antiekwinkels en andere bezoekers hebben baat bij uw beoordeling. Schroom dus niet om uw ervaring te delen met anderen!