/assets/img/header-08.jpg

Antiekwinkel Utrecht

Een overzicht van antiekwinkels, antiquariaten en antiekzaken in de regio van Utrecht, Utrecht. Je kunt bij een antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke, en soms ook vintage, meubels, schilderijen, beelden & sculpturen, overige kunst, sieraden, klokken, curiosa, brocante, boeken & bijbels en soms ook religieuze of devotionalia. Wil je je juist liever van antieke objecten af? Veel antiekzaken doen aan inkoop van antieke spullen en objecten. Dat betekent dat je ter plekke je antiek, maar bijvoorbeeld ook goud en zilver, kunt verkopen.

Je kunt gemakkelijk terecht bij een antiekwinkel als je woont in een van de vele stadsdelen, wijken en buurten, zoals: Binnenstad / Centrum, Leidsche Rijn, Noord, Noordoost, Noordwest, Oost, Overvecht, Vleuten-De Meern, West, Zuid, Zuidwest.

Wil je precies weten welke antiekwinkel op basis van jouw postcode het meest in de buurt zit? Zoek dan direct met behulp van je postcode.

 • Filtermogelijkheden
Antiek inkoop verkopen Utrecht

Antiek verkopen? Online inkoop!

Actief in Utrecht. Eerlijke vergoeding. Ophalen in overleg.

Bel mij op

Antiekwinkel aanmelden?

Wilt u uw antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak vermelden op Antiekwinkel.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

Nieuw in Utrecht

 1. Utrecht, Utrecht
  01-05-2019
 2. Utrecht, Utrecht
  01-05-2019
 3. Utrecht, Utrecht
  01-05-2019
 4. Utrecht, Utrecht
  01-05-2019
 5. Utrecht, Utrecht
  01-05-2019

Beoordelingen Utrecht

 1. Utrecht, Utrecht
  24-01-2020

Steden in Utrecht

 1. 9 Utrecht, Utrecht
 2. 5 Leerdam, Utrecht
 3. 5 Amersfoort, Utrecht
 4. 3 Maarssen, Utrecht
 5. 2 Leersum, Utrecht

Antiekwinkel aanmelden Utrecht

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een antiekwinkel.

Bent u antiekzaak eigenaar en wilt u klanten bereiken in Utrecht? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Antiekwinkel.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.