/assets/img/header-08.jpg

Kluen Antiek

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kluen Antiek, gevestigd in Leersum in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Kluen Antiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Leersum.

Kluen Antiek

Bedrijfsgegevens

Kluen Antiek
Rijksstraatweg 173
3956CM Leersum
KvK: 30098333
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kluen Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Michèle Kuttschreuter
24-05-2020, 15:49

Een oudere dame, mijn tante, woont in een verzorgingshuis in Doorn. Haar mooie vitrinekast met wellicht mooie / waardevolle spullen moet binnenkort weg. Ik schat over een week of 3. Komen jullie vrijblijvend kijken, waarde inschatten...hoe gaat dat? Met vr. Groet, Michèle Kuttschreuter

Antiekwinkels in de buurt