/assets/img/header-08.jpg

Antiekwinkel Urk

Een overzicht van antiekwinkels, antiquariaten en antiekzaken in de regio van Urk, Flevoland. Je kunt bij een antiekwinkel, antiquair, antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke, en soms ook retro, vintage en tweedehands, meubels, schilderijen, beelden & sculpturen, overige kunst, sieraden, klokken, curiosa, brocante, boeken & bijbels en soms ook religieuze of devotionalia. Wil je je juist liever van antieke objecten af? Veel antiekzaken doen aan inkoop van antieke spullen en objecten. Dat betekent dat je ter plekke je antiek, maar bijvoorbeeld ook goud en zilver, kunt verkopen.

Wil je precies weten welke antiekwinkel op basis van jouw postcode het meest in de buurt zit? Zoek dan direct met behulp van je postcode.

  • Filtermogelijkheden
Antiek inkoop verkopen Urk

Antiek verkopen? Online inkoop!

Actief in Urk. Eerlijke vergoeding. Ophalen in overleg.

Bel mij op

Antiekwinkel aanmelden?

Wilt u uw antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak vermelden op Antiekwinkel.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

Pasterkamp Posthistorie

Pasterkamp Posthistorie

Pinksterbloemstraat 12
8321XE Urk

Oma's Tijd

Oma's Tijd

Botter 38 64
8243KB Lelystad

Op 19,95 km afstand

Nieuw in Urk

  1. Urk, Flevoland
    01-05-2019

Beoordelingen Urk

Steden in Flevoland

  1. 1 Urk, Flevoland
  2. 1 Lelystad, Flevoland

Antiekwinkel aanmelden Urk

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een antiekwinkel.

Bent u antiekzaak eigenaar en wilt u klanten bereiken in Urk? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Antiekwinkel.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!