Woonwinkel "Van Toen"

Wij kopen en verkopen diverse antieke meubels. Hierbij kunt u denken aan 18e en 19e eeuwse, Nederlandse, Engelse en Franse meubels, zoals Biedermeier linnenkasten, vertico's, kuifkasten, bonheurs e.d.. Deze restaureren wij waar nodig en behandelen deze uit voorzorg tegen houtworm. Daarnaast verkopen wij ook prachtige brocante en landelijke meubels die u bijvoorbeeld tegenkomt in magazines zoals Landelijk Wonen, Jeanne D'Arc Living, Ariadne Brocante of VT Wonen.

Bedrijfsgegevens

Woonwinkel "Van Toen"
Spanbroekerweg 140
1715GT Spanbroek
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Woonwinkel "Van Toen"

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Woonwinkel "Van Toen" heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Woonwinkel "Van Toen"

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB