/assets/img/header-08.jpg

Brocanterie Het Erfgoed

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Brocanterie Het Erfgoed, gevestigd in Alkmaar in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Brocanterie Het Erfgoed aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Alkmaar.

Brocanterie Het Erfgoed

Bedrijfsgegevens

Brocanterie Het Erfgoed
Hekelstraat 14
1811BM Alkmaar
KvK: 37112146
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Brocanterie Het Erfgoed

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

ingrid marttin
10-03-2022, 09:08

hallo ik heb hier 2 bronzen beelden groot op marmerenvoet in uitmuntende staat' ik kan fotos sturen ik wil graag de waarde weten en of u intresse erin heeft

Antiekwinkels in de buurt