Majesteit Antiek & Rariteiten

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Majesteit Antiek & Rariteiten, gevestigd in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Majesteit Antiek & Rariteiten aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Rotterdam.

Bedrijfsgegevens

Majesteit Antiek & Rariteiten
Westersingel 34
3014GS Rotterdam
KvK: 24259490

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Majesteit Antiek & Rariteiten

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Nannette
28-07-2019, 21:21
In 2014 heb ik mijn eerste tas bij Marinel gekocht en in 2015 de tweede. Beiden leven nog steeds en zien er nog waanzinnig uit. Zacht leer met een fantastische finish. Ik ben een groot fan en ben blij dat ik nu de winkel heb gevonden. (Iets op een fair in zeeland gekocht en kom bijna noot in hartje Rotterdam). Marinel was ook zo aardig om mij te helpen om een mooi prijsje te maken.
Aanbeveling!!!!

Beoordeel Majesteit Antiek & Rariteiten

Uw beoordeling:
Antiek verkopen?