/assets/img/header-08.jpg

Antiekwinkel Den Haag

Een overzicht van antiekwinkels, antiquariaten en antiekzaken in de regio van Den Haag / 's-Gravenhage, Zuid-Holland. Je kunt bij een antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke, en soms ook vintage, meubels, schilderijen, beelden & sculpturen, overige kunst, sieraden, klokken, curiosa, brocante, boeken & bijbels en soms ook religieuze of devotionalia. Wil je je juist liever van antieke objecten af? Veel antiekzaken doen aan inkoop van antieke spullen en objecten. Dat betekent dat je ter plekke je antiek, maar bijvoorbeeld ook goud en zilver, kunt verkopen.

Je kunt gemakkelijk terecht bij een antiekzaak als je woont in een van de vele stadsdelen, wijken en buurten, zoals: Centrum, Escamp, Leidschenveen-Ypenburg, Laak, Loosduinen, Haagse Hout, Noord, Oost, Scheveningen, Segbroek, West, Zuid.

Wil je precies weten welke antiekwinkel op basis van jouw postcode het meest in de buurt zit? Zoek dan direct met behulp van je postcode.

 • Filtermogelijkheden
Antiek inkoop verkopen Den Haag

Antiek verkopen? Online inkoop!

Actief in Den Haag. Eerlijke vergoeding. Ophalen in overleg.

Bel mij op

Antiekwinkel aanmelden?

Wilt u uw antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak vermelden op Antiekwinkel.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

Nieuw in Den Haag

 1. Den Haag, Zuid-Holland
  01-05-2019
 2. Den Haag, Zuid-Holland
  01-05-2019
 3. Den Haag, Zuid-Holland
  01-05-2019
 4. Den Haag, Zuid-Holland
  01-05-2019
 5. Den Haag, Zuid-Holland
  01-05-2019

Beoordelingen Den Haag

Steden in Zuid-Holland

 1. 61 Den Haag, Zuid-Holland
 2. 31 Rotterdam, Zuid-Holland
 3. 18 Leiden, Zuid-Holland
 4. 17 Dordrecht, Zuid-Holland
 5. 13 Delft, Zuid-Holland

Antiekwinkel aanmelden Den Haag

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een sloperij.

Bent u antiekzaak eigenaar en wilt u klanten bereiken in Den Haag? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Antiekwinkel.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.