/assets/img/header-08.jpg

De Klare Lijn

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Klare Lijn, gevestigd in Leiden in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen De Klare Lijn aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Leiden.

De Klare Lijn

Bedrijfsgegevens

De Klare Lijn
Hooigracht 26
2312KT Leiden
KvK: 28056922
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel De Klare Lijn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

carel versteeg
20-03-2021, 21:57

Een stelletje criminelen die een verrotte bankstel van 2100 euro verkopen waarvan het stof binnen twee jaar uitscheurt . en doodleuk beweren dat, het door katten is gekomen die er met hun nagels hebben gekrabd. en je het verder maar laten uitzoeken. ps ga kijken in een kringloop winkel daar verkopen ze mooie goederen voor weinig geld, en koop geen dure meubels bij de klare lijn want als er iets stuk gaat dan laten ze je barsten. voor mij staan ze op de zwarte lijst GROTE OPLICHTERS ZIJN HET!!!

Antiekwinkels in de buurt