De Klare Lijn

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Klare Lijn, gevestigd in Leiden in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen De Klare Lijn aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Leiden.

Bedrijfsgegevens

De Klare Lijn
Hooigracht 26
2312KT Leiden
KvK: 28056922
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

De Klare Lijn

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling
carel versteeg
21-03-2021, 02:57
Een stelletje criminelen die een verrotte bankstel van 2100 euro verkopen waarvan het stof binnen twee jaar uitscheurt . en doodleuk beweren dat, het door katten is gekomen die er met hun nagels hebben gekrabd. en je het verder maar laten uitzoeken. ps ga kijken in een kringloop winkel daar verkopen ze mooie goederen voor weinig geld, en koop geen dure meubels bij de klare lijn want als er iets stuk gaat dan laten ze je barsten. voor mij staan ze op de zwarte lijst GROTE OPLICHTERS ZIJN HET!!!

Beoordeel De Klare Lijn

Uw beoordeling:
Antiek verkopen?