/assets/img/header-08.jpg

Oriental Hermitage

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Oriental Hermitage, gevestigd in Hellevoetsluis in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Oriental Hermitage aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Hellevoetsluis.

Oriental Hermitage

Bedrijfsgegevens

Oriental Hermitage
Westzanddijk 15
3221AW Hellevoetsluis
KvK: 24412033
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Oriental Hermitage

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Henderik Blonk
13-07-2020, 05:14

Goede morgen ik heb wat antiek wat we kwijt willen en wat schilderijen. O.a. Een schilderij van Henk Bakker havengezicht en nog wat andere. Antieke kast uit de 17e eeuw afkomstig van Kasteel Oldenalle, en een seceretaire van plus minus 150 oud, en een oude massief bronzen lampvoet van plus minus 1,70 meter hoogte wat stoelen nog 2 kasten een alles brander. Heb hier allemaal foto,s van en zal die per mail naar jullie toesturen. Mocht u interesse hebben. En nog veel meer. Met vr. groet H.C. Blonk. 0657888049 P.s. graag snel uw reactie a.s. woensdag komt er een opkoper kijken voor het antiek.

Antiekwinkels in de buurt