Albert Hogeveen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Albert Hogeveen, gevestigd in Groningen in de provincie Groningen. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Albert Hogeveen aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Groningen.

Bedrijfsgegevens

Albert Hogeveen
Folkingestraat 23
9711JT Groningen
KvK: 2096811

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Albert Hogeveen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Leo Wolfs
13-02-2022, 00:19
Op bezoek bij kunstkenner Albert Hogeveen , mooie diverse collectie van hoge kwaliteit en de juiste uitleg .
Tevens kennisgemaakt met een klant in de zaak van Albert die dolenthousiast was over zijn aankoop van een week geleden . Een mooie ervaring in een bijzondere zaak .

Beoordeel Albert Hogeveen

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB