/assets/img/header-08.jpg

Pronckgoedt Kunst en Antiek

Dit bedrijf claimen

Bij Pronckgoedt vindt u Engels antiek en Hollandse schilderijen. Wij gaan zelf naar Engeland voor de inkoop van het antiek en stellen hoge eisen aan kwaliteit. Bij de meubelen letten we op strakke vormgeving en een mooie doorleefde kleur. Voor een pembroke en gate leg tafel, ladenkastje, bureau, tea trolley, art deco vitrinekastje, Lloyd loom en Thonet bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons is uitstraling bij servies belangrijker dan het merk, hoewel we ook regelmatig Royal Albert, Wedgwood en Johnson Brothers in onze collectie hebben. Vanzelfsprekend moet het puntgaaf zijn. Ook het Engelse bestek en kristal is met zorg uitgezocht. Onze klokken zijn allemaal nagekeken en in goede staat. De bakeliet klok van Smiths proberen we altijd in ons assortiment te hebben. Al onze schilderijen worden voor 100% op echtheid gegarandeerd. Wij hebben o.a. werk van E.B. von Dulmen Krumpelmann, Piet in 't Hout, Louis Icart, Antony Keizer, Hildo Krop, Klaas Smink, Louis Stutterheim, Cornelis Terlouw, Albert Torie en A.J. Zwart. U bent van harte welkom.

Pronckgoedt Kunst en Antiek

Bedrijfsgegevens

Pronckgoedt Kunst en Antiek
Esweg 2
9482TK Tynaarlo
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pronckgoedt Kunst en Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 2
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

arachni_name
27-12-2020, 00:05

Antiekwinkels in de buurt