Antiekboerderij Storij

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Antiekboerderij Storij, gevestigd in Gieten in de provincie Drenthe. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Antiekboerderij Storij aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Gieten.

Bedrijfsgegevens

Antiekboerderij Storij
Asserstraat 10
9461GC Gieten
KvK: 4021323
Website: Bezoeken

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Antiekboerderij Storij

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 1 beoordeling
Katriena
09-08-2021, 21:18
Hallo, voor mijn 60ste verjaardag ben ik op zoek naar antieke sieraden, dat kan zijn, carneool, parels, bloedkoraal etc, graag reactie,van uwe zijde..

Beoordeel Antiekboerderij Storij

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB