/assets/img/header-08.jpg

Kuipers Kunst & Antiek

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kuipers Kunst & Antiek, gevestigd in Delden in de provincie Overijssel. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Kuipers Kunst & Antiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Delden.

Kuipers Kunst & Antiek

Bedrijfsgegevens

Kuipers Kunst & Antiek
Langestraat 8
7491AE Delden
KvK: 6062427
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kuipers Kunst & Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Jacinta Voorn
18-08-2020, 14:09

Geachte heer, Via de mail heb ik uw wat foto’s gestuurd van een prachtige antieke vitrine kast. Ik kijk uit naar uw reactie, Met vriendelijke groet Jacinta Voorn

Antiekwinkels in de buurt