/assets/img/header-08.jpg

Hofstede Antiek

Dit bedrijf claimen

Hofstede Antiek bestaat sinds 1996 en is aanvankelijk gestart als groothandelaar / importeur van antiek. In1997 werd er een winkel geopend in het Gelderse dorp Laren alwaar we nu nog steeds gevestigd zijn. Na enkele uitbreidingen beslaat onze winkel momenteel zo'n 300 m2 en beschikken wij tevens over een zeer royale showtuin, waar wij gedurende het seizoen onze tuinmeubelen en antieke bouwmaterialen showen. Onze collectie, die met veel gevoel bijeengezocht en tentoongesteld is, is door ons persoonlijk geselecteerd in met name Frankrijk, Engeland, Duitsland, Portugal en Nederland. Voor restauratie en stofferingen van uw meubelen, alsook taxatie en verkoop van uw eigen antiek, bent u bij ons aan een vertrouwd en vakkundig adres. Wij streven naar een uitstekende service: gratis bezorging in de directe omgeving van Laren en taxaties bij u aan huis tegen een redelijk tarief. Op onze site treft u een royale keuze aan uit ons assortiment, echter niet alle producten staan hierop vermeld, omdat sommigen nog niet gerestaureerd zijn, of juist binnen gekomen zijn; een bezoek aan onze winkel zal u derhalve altijd verrassen. Mocht u iets zoeken wat u niet op onze site aantreft, bel of mail dan gerust, wij kunnen u waarschijnlijk wel helpen!

Hofstede Antiek

Bedrijfsgegevens

Hofstede Antiek
Deventerweg 2
7245AX Laren
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Hofstede Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Antiekwinkels in de buurt