/assets/img/header-08.jpg

Zij van Hiernaast

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Zij van Hiernaast, gevestigd in Breda in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Zij van Hiernaast aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Breda.

Zij van Hiernaast

Bedrijfsgegevens

Zij van Hiernaast
Baronielaan 47
4818PB Breda
KvK: 20100050
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Zij van Hiernaast

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Ineke van den Broek
16-09-2020, 13:58

Goede middag mijn naam is inekevdbroek een hele tijd geleden is mijn broer Rinie bij u geweest en u vertelde dat er een heel verhaal was over mijn ouders en mij daarom wil ik graag een afspraak maken met u om samen met Rinie naar u toe te komen om te praten groetjes Ineke

Antiekwinkels in de buurt