Antiekhandel Piersma

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Antiekhandel Piersma, gevestigd in Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Antiekhandel Piersma aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Etten-Leur.

Bedrijfsgegevens

Antiekhandel Piersma
Lange Brugstraat 53
4871CM Etten-Leur
KvK: 20058930

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Antiekhandel Piersma

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 7
Gebaseerd op 4 beoordelingen
R.Dijk
15-11-2021, 23:19
Wij hadden via facebook een tafel gezien die wij heel mooi vonden. Hiervoor hebben wij uiteindelijk een overeenkomst bereikt inclusief verzenden. Dag voordat de tafel geleverd zou worden krijgen wij een appje binnen dat de tafel niet geleverd kan worden. Rede is dat de tafel meegeven is aan een andere klant terwijl wij een overeenkomst hadden. Het excuus zou zijn dat de moeder van de eigenaar dit gedaan zou hebben. Inmiddels zitten wij nu met kosten en geen eetkamertafel meer. En dan niet te vergeten dat wij speciaal vrij hebben moeten nemen. Oplossing zou zijn dat er volgende week weer wat binnen komt. Erg makkelijk hoe je op deze manier omgaat met klanten. Een telefoontje was meer op zijn plaats geweest.
Dijkman
30-04-2021, 21:53
Goedendag, wij hebben in december jl een ovale tafel bij U gekocht. Zijn er nog steeds blij mee maar hadden toen al twijfels of de tafel niet te klein zou zijn en inderdaad we zijn eigenlijk op zoek naar groter formaat.
Nu zie ik binnen Marketplace af en toe producten voorbijkomen en vroeg mij af maakt U zelf deze tafels?
Zo ja, ook soms in opdracht?
Martine
12-04-2021, 17:25
Ik heb wat oude gebruiksvoorwerpen , oa.koperen ketel, kanonhuls als paraplubak, kolenkit, strijkijzers maar ook oude bijbels/kerkboekjes. Zijn jullie eventueel geïnteresseerd? Ik kan evt ook eerst foto’s sturen. Mvg, Martine
Ewald Sieben
08-12-2020, 02:15
Ik heb wat alleraardigste meubels in de aanbieding. Als u dit berichtje beantwoordt zal ik wat foto's sturen.

Beoordeel Antiekhandel Piersma

Uw beoordeling:
Antiek verkopen?