/assets/img/header-08.jpg

Antiekhandel Piersma

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Antiekhandel Piersma, gevestigd in Etten-Leur in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Antiekhandel Piersma aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Etten-Leur.

Antiekhandel Piersma

Bedrijfsgegevens

Antiekhandel Piersma
Lange Brugstraat 53
4871CM Etten-Leur
KvK: 20058930
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Antiekhandel Piersma

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

15-11-2021, 17:19

Wij hadden via facebook een tafel gezien die wij heel mooi vonden. Hiervoor hebben wij uiteindelijk een overeenkomst bereikt inclusief verzenden. Dag voordat de tafel geleverd zou worden krijgen wij een appje binnen dat de tafel niet geleverd kan worden. Rede is dat de tafel meegeven is aan een andere klant terwijl wij een overeenkomst hadden. Het excuus zou zijn dat de moeder van de eigenaar dit gedaan zou hebben. Inmiddels zitten wij nu met kosten en geen eetkamertafel meer. En dan niet te vergeten dat wij speciaal vrij hebben moeten nemen. Oplossing zou zijn dat er volgende week weer wat binnen komt. Erg makkelijk hoe je op deze manier omgaat met klanten. Een telefoontje was meer op zijn plaats geweest.

30-04-2021, 15:53

Goedendag, wij hebben in december jl een ovale tafel bij U gekocht. Zijn er nog steeds blij mee maar hadden toen al twijfels of de tafel niet te klein zou zijn en inderdaad we zijn eigenlijk op zoek naar groter formaat. Nu zie ik binnen Marketplace af en toe producten voorbijkomen en vroeg mij af maakt U zelf deze tafels? Zo ja, ook soms in opdracht?

12-04-2021, 11:25

Ik heb wat oude gebruiksvoorwerpen , oa.koperen ketel, kanonhuls als paraplubak, kolenkit, strijkijzers maar ook oude bijbels/kerkboekjes. Zijn jullie eventueel geïnteresseerd? Ik kan evt ook eerst foto’s sturen. Mvg, Martine

Antiekwinkels in de buurt