/assets/img/header-08.jpg

Kuijper Antiek

Dit bedrijf claimen

Als je bij Kuyper Antiquairs binnenloopt, lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Eeuwen geleden was de wereld een stuk kleiner. In het tijdsbestek waar je nu van Breda naar New York reist, was je vroeger niet eens halverwege Friesland. Dat komt tot uiting als je schitterende collectie van Hollandse kasten en kabinetten bij de firma Kuyper bekijkt, In de 17de eeuw had elke Nederlandse provincie zijn eigen stijl. o.a Friese keeftkasten, Amelandse kasten, Gelderse kussenkasten, Zeeuwse kasten, wortelnoten en mahoniehouten kabinetten.Naast de prachtige kasten, eettafels, secretaires vindt U bij ons klein antiek, zoals porselein, schilderijen, klokken en ander decoratief kleingoed; ze zijn allemaal in hun grandeur te bekijken op de Haagdijk!

Bedrijfsgegevens

Kuijper Antiek
Haagdijk 64
4811TV Breda
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Kuijper Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Antiekwinkels in de buurt