/assets/img/header-08.jpg

In Stijl

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over In Stijl, gevestigd in Boskoop in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen In Stijl aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Boskoop.

In Stijl

Bedrijfsgegevens

In Stijl
Gouwestraat 4
2771CG Boskoop
KvK: 29046869
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel In Stijl

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

04-12-2021, 17:49

Vanmiddag heerlijk gesnuffeld bij In Stijl . Wat een vriendelijk ontvangst ,ik heb kerstballen gescoord ❤️ Ik voelde mij als een kind in een snoepwinkeltje In Stijl is zo veel meer dan alleen maar kerstballen . Een echte aanrader dus ik zeg doen . Groetjes Marjorie een blij mens 😊

03-07-2021, 16:59

We kwamen voor een taxatie van 2 items, uiterst vriendelijk en aardig benaderd. Hoewel we tegen sluitingstijd kwamen heeft de eigenaar alle tijd voor ons genomen en een goed advies gegeven. De zaak zelf zit propvol met spullen, ideaal om iets er leuks of verrassends tussen te ontdekken.

Antiekwinkels in de buurt