/assets/img/header-08.jpg

H.J.M. Jong

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over H.J.M. Jong, gevestigd in Amsterdam in de provincie Noord-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen H.J.M. Jong aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Amsterdam.

H.J.M. Jong

Bedrijfsgegevens

H.J.M. Jong
Nieuwe Spiegelstraat 41
1017DC Amsterdam
KvK: 33270421
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel H.J.M. Jong

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

J.steebergen
22-03-2021, 14:24

TAV de inkoop ik bied u aan3 antieken pendules 1 antieken kast 220 cm hoog 160 cm breed 1 brons beeld 75 cm hoog plus diversen antieken porseleinen Vasen uitsluitend op afspraak voor de goederen te bezichtigen of te kopen de goederen staan in mijn appartement in Amstelveen tel vooraf spraak 0653212361

Antiekwinkels in de buurt