/assets/img/header-08.jpg

Antiekwinkel Amsterdam

Een overzicht van antiekwinkels, antiquariaten en antiekzaken in de regio van Amsterdam, Noord-Holland. Je kunt bij een antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke, en soms ook vintage, meubels, schilderijen, beelden & sculpturen, overige kunst, sieraden, klokken, curiosa, brocante, boeken & bijbels en soms ook religieuze of devotionalia. Wil je je juist liever van antieke objecten af? Veel antiekzaken doen aan inkoop van antieke spullen en objecten. Dat betekent dat je ter plekke je antiek, maar bijvoorbeeld ook goud en zilver, kunt verkopen.

Je kunt gemakkelijk terecht bij een van de antiekzaken als je woont in een van de 8 stadsdelen die zijn opgesplitst in bijna 500 buurten en wijken, zoals: Bijlmer, Bos en Lommer, Buitenveldert / Zuidas, Centrum, Centrum-Oost, Centrum-West (zoals de Grachtengordel en de Jordaan), De Aker, Sloten en Nieuw Sloten, De Pijp / Rivierenbuurt, Gaasperdam / Driemond, Geuzenveld, Slotermeer en Sloterdijken, IJburg / Eiland Zeeburg, Indische Buurt / Oostelijk Havengebied, Noord, Oost, Osdorp, Oud Zuid, Oud-Noord, Oud-Oost, Oud-West / De Baarsjes, Slotervaart, Watergraafsmeer, West, Westerpark, Westpoort, Zuid-Oost.

Wil je precies weten welke antiekwinkel op basis van jouw postcode het meest in de buurt zit? Zoek dan direct met behulp van je postcode.

 • Filtermogelijkheden
Antiek inkoop verkopen Amsterdam

Antiek verkopen? Online inkoop!

Actief in Amsterdam. Eerlijke vergoeding. Ophalen in overleg.

Bel mij op

Antiekwinkel aanmelden?

Wilt u uw antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak vermelden op Antiekwinkel.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

Nieuw in Amsterdam

 1. Amsterdam, Noord-Holland
  01-05-2019
 2. Amsterdam, Noord-Holland
  01-05-2019
 3. Amsterdam, Noord-Holland
  01-05-2019
 4. Amsterdam, Noord-Holland
  01-05-2019
 5. Amsterdam, Noord-Holland
  01-05-2019

Beoordelingen Amsterdam

Steden in Noord-Holland

 1. 54 Amsterdam, Noord-Holland
 2. 6 Haarlem, Noord-Holland
 3. 6 Naarden, Noord-Holland
 4. 4 Hoorn, Noord-Holland
 5. 2 Enkhuizen, Noord-Holland

Antiekwinkel aanmelden Amsterdam

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een sloperij.

Bent u antiekzaak eigenaar en wilt u klanten bereiken in Amsterdam? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Antiekwinkel.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.