/assets/img/header-08.jpg

Antiekwinkel Wetsens

Een overzicht van antiekwinkels, antiquariaten en antiekzaken in de regio van Wetsens, Friesland. Je kunt bij een antiekwinkel, antiquair, antiquariaat of antiekzaak in de buurt terecht voor het kopen van antieke, en soms ook retro, vintage en tweedehands, meubels, schilderijen, beelden & sculpturen, overige kunst, sieraden, klokken, curiosa, brocante, boeken & bijbels en soms ook religieuze of devotionalia. Wil je je juist liever van antieke objecten af? Veel antiekzaken doen aan inkoop van antieke spullen en objecten. Dat betekent dat je ter plekke je antiek, maar bijvoorbeeld ook goud en zilver, kunt verkopen.

Wil je precies weten welke antiekwinkel op basis van jouw postcode het meest in de buurt zit? Zoek dan direct met behulp van je postcode.

  • Filtermogelijkheden
Antiek inkoop verkopen Wetsens

Antiek verkopen? Online inkoop!

Actief in Wetsens. Eerlijke vergoeding. Ophalen in overleg.

Antiekwinkel aanmelden?

Wilt u uw antiekwinkel, antiquariaat of antiekzaak vermelden op Antiekwinkel.nl? Registreer je dan snel en wordt gevonden door duizenden bezoekers.

't Collumer Antiekhuys

't Collumer Antiekhuys

Voorstraat 43
9291CD Kollum

Op 10,77 km afstand
Ornament

Ornament

Voorstraat 106
9291CN Kollum

Op 10,88 km afstand

Nieuw in Wetsens

Beoordelingen Wetsens

Steden in Friesland

  1. 3 Grou, Friesland
  2. 3 Leeuwarden, Friesland
  3. 2 Kollum, Friesland
  4. 2 Drachten, Friesland
  5. 1 Langweer, Friesland

Antiekwinkel aanmelden Wetsens

Bereik eenvoudig duizenden klanten die opzoek zijn naar een antiekwinkel.

Bent u antiekzaak eigenaar en wilt u klanten bereiken in Wetsens? Voeg dan snel (gratis) uw gegevens toe aan de database van Antiekwinkel.nl. Toon uw NAW-gegevens, telefoonnummer, website en acties aan potentiele klanten!
Antiek verkopen?