/assets/img/header-08.jpg

Ferini Nieuwvliet

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Ferini Nieuwvliet, gevestigd in Nieuwvliet in de provincie Zeeland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Ferini Nieuwvliet aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Nieuwvliet.

Ferini Nieuwvliet

Bedrijfsgegevens

Ferini Nieuwvliet
Sint Bavodijk 31
4504AB Nieuwvliet
KvK: 21008281
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Ferini Nieuwvliet

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

De Witte freddie
29-10-2021, 18:17

Hallo, ik heb een Leuvense stoof, een oud rond gietijzeren houtkachel, een oude commode en kleerkast te koop, hebt u interesse? Romanlaan 18 in Aardenburg.

Antiekwinkels in de buurt