/assets/img/header-08.jpg

Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie, gevestigd in Koudekerke in de provincie Zeeland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Koudekerke.

Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie

Bedrijfsgegevens

Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie
Vlissingsestraat 23
4371RA Koudekerke
KvK: 22023847
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Cock Vromans Kunst & Antiekgalerie

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 6
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Peter De Reijke
27-03-2022, 13:38

Geachte heer Vromans, Ik heb geen beoordeling maar wel een vraag. Momenteel adverteert u via Catawiki met een zilveren gedachtenislepel die blijkens de inscriptie gedateerd is 1892. U suggereert dat de lepel zelf ook uit de (late) negentiende eeuw dateert. Weet u op welke periode (en op welke stad) het meesterteken HB wijst ? Vriendelijke groet, Peter De Reijke

Antiekwinkels in de buurt