/assets/img/header-08.jpg

Jan Koldeweij Antiek

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Jan Koldeweij Antiek, gevestigd in Helvoirt in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Jan Koldeweij Antiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Helvoirt.

Jan Koldeweij Antiek

Bedrijfsgegevens

Jan Koldeweij Antiek
Antwerpse Baan 2
5268KB Helvoirt
KvK: 16012894
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Jan Koldeweij Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 4
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

willem rueb
09-02-2020, 11:51

Hoi Tineke, Weet niet of dit werkt: Kon je niet tel. te pakken krijgen. Ik zougraag contact opnemen met je vriend waarmee je op Brafa was. Hij had belangstelling voor de Quistrebert . Heb je zijn emailadres? Ik ben zijn naam vergeten: Roosje? groeten willem Rueb (echtgenoot van Eveline van Oirschot uit H)

Margot Mombers
21-10-2019, 04:21

L.S., ik heb u vele malen gebeld, maar er wordt niet opgenomen.

Antiekwinkels in de buurt