/assets/img/header-08.jpg

De Vries Antiek

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Vries Antiek, gevestigd in Heeswijk Dinther in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen De Vries Antiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Heeswijk Dinther.

De Vries Antiek

Bedrijfsgegevens

De Vries Antiek
Zandstraat 1
5473RJ Heeswijk Dinther
KvK: 16082588
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel De Vries Antiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 5
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

Tom Gasper
06-03-2021, 19:38

Goede ervaring met De Vries Antiek. Via de site een mooie kerisen en onderdelen gekocht. Deze goed verpakt verzonden en afgeleverd. De Vries gaf mij wel goede advies over het verzenden bij ontvangst toch een beschadiging ,het was een mendak {ring} miste een steentje {versiering} voor mij belangrijk, maar dit met goed overleg opgelost. Ik heb zelf geen vervoer openbaarvervoer is voor mij niet te doen Naar H.W.Dinter. De Vries staat achter zijn product. Je kan goede zaken mee doen De Vries is duidelijk en staat open voor mogelijkheden als er iets mis is gegaan.

Frans Peteroff
25-11-2020, 13:35

Mijn ervaring met De Vries Antiek is zeer slecht. Via Marktplaats kocht ik het boek “The Invisible World of the Kris”. Incl. verzendkosten heb ik € 46,95 voor dit boek betaald. Normaal worden de boeken die ik via internet bij boekhandels bestel keurig degelijk ingepakt in karton. Ik had verwacht dat De Vries Antiek ook zorg zou dragen voor een goede verpakking. Dat bleek niet het geval. Het boek was verpakt in een envelop met bubbeltjesplastic. Het bleek door de ondeskundige verpakking zwaar beschadigd (met name aan de rug van het boek). Ik heb De Vries Antiek gevraagd hoe we dit gingen oplossen. De Vries Antiek bleek hier weinig voor te voelen. Volgens Dhr. De Vries was het mijn fout omdat ik niet gekozen had voor verzekerde verzending. Dat de beschadiging het gevolg was van de knullige verpakking was voor de heer de Vries niet interessant. Hij ging er niet op in. Hij weigerde zijn verantwoording te nemen. Voor mij is de Vries Antiek daarom een slecht bedrijf.

Antiekwinkels in de buurt