/assets/img/header-08.jpg

Foppen Antiek - Kunst - Curiosa

Foppen Antiek - Kunst - Curiosa Inkoop / Verkoop Handel in antieke meubelen , klein antiek , zilver , verzamelobjecten Breed en ruim aanbod , tevens koop ik ook graag van particulieren en of handelaren. Iedere Donderdag middag van 13:00 - 16:00 uur kan een ieder zonder eerst een afspraak te maken binnenlopen om even rond te kijken of om iets aan te bieden. De rest van dagen vraag ik altijd om eerst even contact op te nemen vanwege de haal en bezorg afspraken die ik heb en dus niet in de winkel kan zijn. Doorlopend op zoek naar : Antieke meubelen , Schilderijen uit de 19e en 20e eeuw , Zilver , Klokken , Delfts Aardewerk , Chinees porselein , Japans Porselein , Nederlandse Munten , Verzamelingen , Inboedels , Bijzondere objecten #InkoopAntiek #VerkoopAntiek #Inboedels #AntiekwinkelGelderland

Foppen Antiek - Kunst - Curiosa

Bedrijfsgegevens

Foppen Antiek - Kunst - Curiosa
Julianalaan 100
3853KK Ermelo
KvK: 67847463
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

  • Op afspraak

Beoordeel Foppen Antiek - Kunst - Curiosa

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 4.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen

Beoordelingen

14-09-2021, 08:35

Pas op: dit is een oplichter met een nepwebsite. Zijn winkel bestaat ook niet.

20-05-2021, 15:29

Jammer dat de heer Foppen totaal niet reageert als een aankoop op Marktplaats gekocht en betaalt wordt, maar NIET geleverd. Meneer reageert niet op berichten, telefoon, sms of Whatapp. Is dit de goede manier van zaken doen? Pas op als u een aankoop moet laten opsturen!

03-08-2020, 22:05

Bij de firma Foppen is het vaak slagen. Het aanbod is zeer gevarieerd en van de juiste kwaliteit. De eigenaar helpt je altijd graag en goedgemutst en ook de prijzen zijn echt klantvriendelijk te noemen. Ik blijf regelmatig langskomen op de Donderdag middag. Hartelijke Groet Henk (uit Hilversum)

Antiekwinkels in de buurt