/assets/img/header-08.jpg

Million Boerenantiek

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Million Boerenantiek, gevestigd in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Million Boerenantiek aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Eindhoven.

Million Boerenantiek

Bedrijfsgegevens

Million Boerenantiek
Tongelresestraat 375
5642NC Eindhoven
KvK: 17039920
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Million Boerenantiek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Achong
28-07-2020, 07:42

Goede middag ,ik heb wat spullen te koop zoals Delfts blauwe vazen 2 witte , koperen weeg schalen ,2 koperen borden poppen en beertjes, een daktari speel goed een pakket voor de vijfer die is nog nieuw lampen zilveren schenk komen nog heel wat als u ze wil kopen schrijf me even

Antiekwinkels in de buurt