Geartsje

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Geartsje, gevestigd in Echtenerbrug in de provincie Friesland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer, openingstijden en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u de specialisaties van de antiekwinkel of antiekzaak. Zo weet u welke spullen Geartsje aan u kan verkopen of wil inkopen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze antiekwinkel.

Zoekt u een ander bedrijf? Zoek dan in Echtenerbrug.

Bedrijfsgegevens

Geartsje
Duimstraat 67
8539SC Echtenerbrug
KvK: 1062526

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Geartsje

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Anja Teeken
02-02-2020, 18:42
Meneer, mevrouw, Koopt u ook schilderijen op en kristallen vazen en glazen. Mijn broer in Emmeloord is overleden en was verwoed verzamelaar van schilderijen.
Met vriendelijke groet, Anja Teeken uit Leiden

Beoordeel Geartsje

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB