Boedelmakelaar Wonen en Veilingen BV in Baarn

Adres Boedelmakelaar Wonen en Veilingen BV
Hermesweg 5
3741GP Baarn
Telefoon 088-0009200
Fax -
Website www.boedelmakelaarwonen.nl

Score: 5.0/5 (1 stem)

De winkel in kunst & antiek van Boedelmakelaar is bijzonder door het uitgebalanceerde aanbod van 16e eeuws tot en met de 20e eeuw. De collectie varieert van schilderijen, zilver, brons, meubels, klokken, porselein, aardewerk, muziek instrumenten en alles wat maar bijzonder is. Dus dat kan een uniek Samoerai pak zijn of een antieke motor.

Hoe komen wij aan onze collectie? Boedelmakelaar wikkelt in geheel Nederland nalatenschappen af en assisteert notarissen, particulieren uitvaartverzorgers, makelaars en de afdeling onbeheerde nalatenschappen Rijksvastgoed. Alle verkoopbare goederen uit deze inboedels komt dus in de winkel. Daarnaast brengen dagelijks ook particulieren en handelaren goederen in voor verkoop.

En dat doen wij op basis van consignatie. Elke inbrenger krijgt een klantnummer en een inlogaccount waar hij het verkoopproces dagelijks kan volgen. Lekker handig en veilig zonder poespas thuis van bezoekers.

De winkel neemt je mee terug in de tijd onder het genot van de klanken Chet Baker of Nina Simone en laat onderdompelen onder het veelzijdige aanbod. Overrompeld bij heet eerste bezoek door de hoeveelheid? Kom snel weer kijken want de collectie wijzigt snel.

Ik, Eric Branger, ben sinds 1989 veilingmeester in kunst & antiek. Als gepassioneerd expert in kunst & antiek is het altijd een zeer bevredigende uitdaging nalatenschappen af te wikkelen en goederen via de winkel te gelde maken. Daarnaast blijft het fijn mensen te overtuigen de bijzonderheid van de goederen met zijn verleden te vertellen. Story-telling ten top.

Boedelmakelaar Wonen en Veilingen BV op de kaart

In de buurt van Boedelmakelaar Wonen en Veilingen BV

← terug naar Antiekwinkels Baarn


In de buurt van Baarn

antiekwinkel zoeken